Zondag 2 februari 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 2 februari 2020

Ze dacht nog dat luisteren naar mensen en gesprekjes voeren minder energie zou kosten dan de klas vol middelbare scholieren waaraan ze tot dan toe godsdienstles had gegeven.

Maar niets was minder waar. Toch werkt Alide Snitselaar met heel veel plezier in Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg in Oosterbeek. Een veilige plek waar mensen die zijn vastgelopen in het leven, op adem kunnen komen en licht krijgen op hun pad.

De dienst voor kerk-school-gezin, in samenwerking met basisschool De Brugge in Ede in de Kleopasgemeente in Ede wordt geleid door ds. Nico van den Houten.

Zijn thema is: ‘Op Reis’. Ruben, Tamar en Jesse doen de Schriftlezing uit Exodus. Waarom hebt u ons meegenomen uit Egypte op doortocht door de Rode Zee?

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Alide Snitselaar mee naar De Herberg in Oosterbeek

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.


Zin, Zout en Zegen