Zondag 17 november 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 17 november 2019

De betekenis van Rehoboth is: de Heer geeft een plaats waar ruimte is, Je bent ‘welkom’. Nou…. dat gevoel ‘welkom en gekend’ te zijn, juist dat willen André en Geliena vooral graag aan de jongeren in hun gemeente meegeven. In Zin, Zout & Zegen gaan we deze zondag met André en Geliena de Raad mee naar de Rehobothkerk in Zwijndrecht.

‘Niet alleen horen, maar ook doen!’

Praktisch maken wat je hoort in de kerk! Naast elkaar staan en elkaar steunen! In de Rehobothkerk in Zwijndrecht krijgen de jongeren van 12-15 jaar een buddy toegewezen om samen iets te ondernemen. Dat gaat overal weer anders maar kan zijn, gezellig samen bowlen, wat drinken, mee-eten of iets anders. Het belang om verbinding en betrokkenheid bij elkaar te ervaren, daar gaat het om! En.. het stopt niet als je ouder wordt, want vanaf 15 jaar is er dan weer jeugdpastoraat.

De dienst in de Rehobothkerk wordt geleid door dominee Jan Breman

Het thema van de preek is: ‘niet alleen horen maar ook doen!’ Het Bijbelgedeelte komt uit Jacobus 1 vers 22-25

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met André en Geliena de Raad mee naar de Rehobothkerk in Zwijndrecht.

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

Zin, Zout en Zegen