zondag 10 juni 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. zondag 10 juni 2018

Zin, Zout & Zegen vanuit Delft. Daar, midden in de Voorhof ligt Taste! Een woongemeenschap waar de bewoners willen delen wat ze van God ontvingen. Iedere twee weken op zondagmiddag vanaf 15:00 is er een ‘Taste! Feest’ in de sfeervolle haardkamer aan de Roland Holstlaan 751. Een moment om elkaar te ontmoeten en met elkaar meer te ontdekken van wie God is.

Zin, Zout en Zegen

Taste! begon met een droom: ‘wat zou het mooi zijn als we met een groep mensen ons geloof in God, onze liefde voor elkaar en voor mensen om ons heen kunnen delen. Dat geloof kreeg vorm toen we de mogelijkheid kregen om het pand aan de Roland Holstlaan 751 te huren. Maar al snel beseften we dat onze droom breder was dan alleen samenwonen. We willen ons leven delen met mensen die in, en mensen die buiten de woongemeenschap wonen.’

Vooral ook buiten de zondag zijn er gelegenheden om elkaar te ontmoeten. Dat kan in de Buurttuin, bij de Taste! Friday koffie, taart en maaltijden, tijdens een huisconcert of in het verhalencafé.

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Pieter Jan Rodenburg mee naar Taste! Wat brengt hem en zijn gezin daar en wat neemt hij mee naar huis de nieuwe week in?

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven. Dit programma komt tot stand in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland.