Zondag 5 november

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 5 november

In Zin, Zout & Zegen gaan we op deze zondag na ‘dankdag’ met Rob Kalter mee naar de kerk in Hardenberg. Rob is een dankbaar mens. ‘Mijn relatie met God is er een van vertrouwen. Ik vind het heel bijzonder hoe God mijn leven opgebouwd heeft, ondanks mijn regelmatige “afbreek-werk”.’

Als kind werd Rob geadopteerd samen met zijn broer. Dat gegeven heeft een deel van zijn leven bepaald. Zo ontkwam hij er niet aan om een zoektocht naar zijn biologische ouders te ondernemen. Hij vond zijn moeder en ontmoette enkele van zijn drie halfzussen. Een ander effect was dat Rob en zijn vrouw altijd een open gezin hadden gehad waarin ook weer pleegkinderen welkom waren.
Rob is lid van de Christelijke Gereformeerde Sjaloomkerk in Hardenberg. Hij is er actief in het kerkenraadswerk. Rob: “Eigenlijk ben ik een levensgenieter, maar dan van mijn gezin, kleinkinderen, mijn activiteiten in de kerk en mijn hobby, modelbouw. Ik ben graag bezig om iets te creëren.”

De meditatie van deze Dankdagdienst sluit aan op het thema ‘Alles is genade en daarom past ons dankbaarheid’ en is van Dik Brienen, predikant van deze gemeente.

Zin, Zout en Zegen