Zondag 3 februari 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 3 februari 2019

In Zin, Zout & Zegen gaan we deze zondag met Sanne Morren-Gleijsteen mee naar Baptistengemeente De Rank in Utrecht. Sanne is naast haar werk o.a. ook zangleider in de Baptistengemeente: ‘Ik heb altijd veel gezongen, zingen is mijn tweede natuur en een belangrijke manier om mijn ‘binnenwereld’ te vertalen en te begrijpen. Die creativiteit zat er altijd wel in; ik zie mezelf als kind en tiener in mijn bed notitieblok na notitieblok volschrijven met liedteksten. Ik zing in allerlei genres met veel plezier, maar in het samen zingen met andere mensen voor God merk ik dat ik het meeste voldoening ervaar.

‘Ken je mij?’

‘Mijn leven gaat tot nu toe bijna nooit zoals ik het plan of verwacht…. Iedere zoveel jaar gaat de boel weer helemaal op de kop en hoor ik mezelf denken: ik heb geen idee hoe mijn leven er over een paar maanden uitziet. Maar juist die momenten zijn ook iedere keer ankerpunten voor mijn relatie met God, Hij kent mij, ik grijp me aan Hem vast.

De dienst in Baptistengemeente ‘De Rank’ in Utrecht wordt geleid door voorganger Dirk-Jan Horjus.

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Sanne Morren-Gleijsteen mee naar Baptistengemeente ‘De Rank’ in Utrecht.

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

Zin, Zout en Zegen