Zondag 24 februari 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Zondag 24 februari 2019

In Zin, Zout & Zegen gaan we deze zondag met Judith van der Maarl en Tim Kool mee naar Huisgemeente ‘Geloof, Hoop en Liefde’ in Kockengen. Tim bezoekt deze gemeente en is hier ook als volwassene gedoopt; in de vijver, achter het huis van André en Gerda Boele. Judith is lid van de Christelijke Gereformeerde Lijnbaankerk in Aalsmeer, de plaats waar ze nu nog woont. Na hun trouwdag, verhuist ook zij naar hun nieuwe huis in Kockengen, dat net is gekocht en waar druk wordt geklust.

‘Vertrouwen’

Het eerste wat Judith en Tim deden toen ze de sleutel van hun huis kregen, geeft helemaal weer hoe ze in het leven staan... Ze hebben samen gebeden en God gevraagd hun huis te zegenen en een gastvrije plek te laten zijn voor wie op hun pad komen.

De preek in Huisgemeente ‘Geloof, Hoop en Liefde’ wordt deze keer gehouden door André Boele. Het thema dat André heeft gekozen is ‘vertrouwen’. De Bijbellezing komt uit Exodus 14: 1-28 waar het gaat over de uittocht uit Egypte.

Op hun website https://www.geloofhoopenliefde.nl/index.php/inspirerende-video/ staat een video waarin duidelijk uitgelegd wordt wat een huisgemeente is.

In ‘Zin, Zout & Zegen’ gaat presentator Petra de Joode deze zondag van 19.00 – 20.00 uur met Judith van der Maarl en Tim Kool naar Huisgemeente ‘Geloof, Hoop en Liefde’ in Kockengen

Zin, Zout & Zegen is een reis door Nederland met aandacht voor authentieke geloofsverhalen en de rol van ‘geloof’ in het dagelijks leven.

Zin, Zout en Zegen