TinekeShow
MAX

Gasten: 17 t/m 21 april 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Gasten: 17 t/m 21 april 2017

Deze week ontvangt Tineke: Mirusia Louwerse, Elske Doets, Hans Liberg samen met John Williams, Timo van der Eng en band Diesel.

Maandag 17 april 2017

Maandag ontvangt Tineke zangeres Mirusia Louwerse. André Rieu noemt haar (geboren in Australië van Nederlandse ouders) een engel. Tineke draait muziek van de nieuwe solo-cd van Mirusia, ‘From the Heart’.


Dinsdag 18 april 2017

Naast 'Mrs Canada' en 'Spirit Bear' is Elske Doets, directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours, ook Zakenvrouw van het Jaar 2017. Dinsdag vertelt ze in Tinekeshow wat haar favoriete plekjes zijn in Noord-Amerika. Elske kan het weten, want ze is er inmiddels 115 keer geweest.


Woensdag 19 april 2017

Trálálálá voor iederéén!! Hans Liberg toert rond met deze voorstelling. Wie weet dat de muziek komiek woensdag in de studio ook wat grappen maakt.

Ook John Williams schuift gezellig aan om te vertellen over het nieuwe seizoen van 'Help, mijn man is Klusser!'.


Donderdag 20 april 2017

Voordat ex-crimineel en misdaadverslaggever Martin Kok vorig jaar werd doodgeschoten bij een seksclub in Laren, werd er al een liquidatiepoging gedaan zónder dat Kok het doorhad. Deze beelden waren afgelopen week te zien in het tv-programma Opsporing Verzocht. Timo van der Eng beschrijft in zijn meest recente boek ‘Kokkie’ het turbulente leven van wijlen Martin Kok.


Vrijdag 21 april 2017

Vrijdag is er livemuziek, want Diesel treedt op. Deze maand beginnen ze aan een tour langs allerlei festival is ons land. Vrijdag 21 april is de band te horen in Tinekeshow.