TinekeShow
MAX

TinekeShow gaat naar het weekend!

  1. Nieuwschevron right
  2. TinekeShow gaat naar het weekend!

Een grote verandering voor TinekeShow vanaf september. Tineke gaat minder werken, daarom gaat TinekeShow verhuizen naar vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur.

Tineke de Nooij op vrijdag en zaterdag op NPO Radio 5

Tineke blijft een bekend geluid op NPO Radio 5. Zij zal met haar TinekeShow op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen zijn. Tineke de Nooij: “Mijn grote liefde blijft radio maken, maar het is wel fijn om iets meer vrije tijd te hebben. Ik ben dan ook blij dat Bert Haandrikman mijn uren kan overnemen. De luisteraars boffen echt met Bert, zij kunnen van hem geweldige radio verwachten. En hoe leuk is het dat ik nu ook op zaterdag te horen ben. Ik kan op zaterdag echt uitpakken met gasten en live-muziek, daar kijk ik naar uit!”

Nieuwe presentator

Bert Haandrikman hoor je vanaf september van maandag t/m donderdag op NPO Radio 5!​ “Ik heb er heel veel zin in om vanaf september de middag in te luiden bij mijn nieuwe werkgever MAX op NPO Radio 5. We gaan er een vrolijk programma van maken met leuke gasten en de beste muziek", aldus Bert.

Beluister hier de bekendmaking: