TinekeShow
MAX

29 januari t/m 2 februari

  1. Nieuwschevron right
  2. 29 januari t/m 2 februari

Deze week ontvangt Tineke William Rutten, Cor Willems, Leontien van Moorsel & Ron Boszhard.

Maandag 29 januari

PicStory heet het fotoboek van topfotograaf William Rutten. Hij heeft menig artiest uit binnen-en buitenland voor de camera gehad. Maandag schuift William aan in TinekeShow. Dit boek is via tinekeshow.nl te winnen.

Titel: PicStory

Auteur: William Rutten

ISBN: 9789059568174


Dinsdag 30 januari

Vandaag komt Cor Willems langs bij Tineke. De trompetist en pianist begeleidde verschillende bands en hij schreef de nummer 1 hit 'Annie'. Nu heeft hij een boek geschreven, genaamd De Zeven Wetten.

Voor het liedje had hij 10 minuten nodig, voor het boek 10 jaar.

Titel: De Zeven Wetten

Auteur: Cor Willems

ISBN: 9789048442843


Woensdag 31 januari

Met haar Leontienhuis helpt oud-wielrenster Leontien van Moorsel mensen die last hebben van eetstoornissen. Maar dat is niet het enige waar Leontien zich mee bezig houdt. Woensdag schuift ze aan in de studio van Tineke.


Donderdag 1 februari

Donderdag is Nico Delaive te gast. Hij is galeriehouder en weet veel van de Amsterdamse periode van Walasse Ting. In Museum Van der Togt in Amstelveen is vanaf februari een tentoonstelling te zien over deze Chinese schilder


Vrijdag 2 februari

De kijkers van het tv-programma Wie is de Mol zagen dat Ron Boszhard tijdens de eerste aflevering werd weggestuurd. De presentator van het mateloos populaire programma Zapp Sport is vrijdag te gast bij Tineke.