TinekeShow
MAX

21 t/m 25 mei

  1. Nieuwschevron right
  2. 21 t/m 25 mei

Deze week ontvangt Tineke: Jan Emous, Monique Smit, Chris Noordstrand en Martin de Smet, Roy Martina en Annemiek van Kessel en Anita Schonewille.

Maandag 21 mei

Radiomaker en columnist Jan Emous komt op tweede pinksterdag langs. Twee jaar geleden vertrok hij naar Amerika om een radiozender op te zetten. Daarnaast is hij aankomend seizoen een van de vaste gasten bij een nagelnieuwe muziekavond: Abel's Americanana in het Betty Asfalt Theater.

Dinsdag 22 mei

Dinsdag komt zangeres en presentatrice Monique Smit langs bij Tineke. Momenteel doet zij mee aan het programma Superstar Chef.

Woensdag 23 mei

Woensdag gaat het over het bijzondere kunsthotel Hotel Spaander in Volendam. Te gast zijn algemeen directeur Chris Noordstrand en gids en kunstkenner Martin de Smet.

Donderdag 24 mei

Woensdag komt de Antilliaanse arts Roy Martina langs in TinekeShow. Hij is bekend geworden door alternatieve geneeswijzen.

Vrijdag 25 mei

Auteur Annemiek van Kessel is vrijdag te gast, ze schreef het boek 'Rijden jullie ook voor duiven? Verhalen uit de dierenambulance'. Ook Anita Schonewille komt mee, zij is al vijf jaar vrijwilliger bij de dierenambulance.

Auteur: Annemiek van Kessel
Titel: Rijden jullie ook voor duiven? Verhalen uit de dierenambulance.
Uitgever: Uitgeverij de Kring
ISBN: 9789462970939