TinekeShow
MAX

26 februari t/m 2 maart

  1. Nieuwschevron right
  2. 26 februari t/m 2 maart

Deze week ontvangt Tineke Viktor Brand, Jan Dirk Vis, Koos de Wilt & Ton Okkserse, en Edward Molkenboer.

Maandag 26 februari

Viktor Brand is maandag te gast. Hij komt vertellen over de serie Klasgenoten die hij presenteert voor SBS6. Ook vertelt hij over het programma 'De wereld volgens 80-jarigen'.


Dinsdag 27 februari

Dinsdag komt Jan Dirk Vis praten over Jan Vis Artiesten en Evenementen, het gerenommeerde bureau dat zijn vader oprichtte en waar hij nu het scepter zwaait.


Woensdag 28 februari

Koos de Wilt en Ton Okkerse, makers van respectievelijk de film De Wilde Stad en het boek De kat in de Wilde Stad zijn woensdag te gast; De Wilde stad is een film met verrassende plotwendingen gezien door de ogen van de avontuurlijke stadskat, Abatutu.

Koos de Wilt - De kat in De Wilde Stad
ISBN: 9789047625094
Uitgeverij: Rubinstein Publishing BV


Donderdag 1 maart

Op donderdag schuift Peter Schavemaker aan bij Tineke. Hij schreef het boek '100 jaar Hilversum mediastad' en komt daar over vertellen. En dit boek kunt u winnen!

Peter Schavemaker - 100 jaar Hilversum mediastad
ISBN: 9789054294276
Uitgeverij: Uitgeverij Conserve


Vrijdag 2 maart

Vrijdag is Edward Molkenboer te gast. Hij vertelt meer over de stichting Goed Doen Voor Een Ander. Zelf doet hij dit al enige tijd in de vorm van koffieschenken, onder het genot van goede gesprekken met eenzame ouderen in verzorgingstehuizen. Met iets wat op een heuse beweging begint te lijken, heeft hij al vele eenzame ouderen bereikt, en is er een behoorlijk arsenaal van koffieschenkers ontstaan.