TinekeShow
MAX

25 t/m 29 juni

  1. Nieuwschevron right
  2. 25 t/m 29 juni

Deze week ontvangt Tineke: Tanya Commandeur, Tino Martin, Oscar Harris, René Froger en Chazia Mourali.

Maandag 25 juni

Het Tuschinski Theater in Amsterdams is één van de bekendste en bijzondere bioscopen van Nederland. Het boek ‘Uit Liefde Meneer Tuschinski’ van Tanya Commandeur vertelt het bijzondere verhaal van bioscoop magnaat Abraham Tuschinski. Tanya komt maandag langs in TinekeShow.

Titel: Uit Liefde Meneer Tuschinski
Auteur: Tanya Commandeur
Uitgever: Ambo Anthos
ISBN: 9789026339639

Dinsdag 26 juni

Dinsdag komt de Nederlandse zanger Tino Martin langs bij Tineke.

Woensdag 27 juni

Oscar Harris is woensdag te gast bij Tineke. In de jaren 70 was hij een van de bekendste Surinaamse artiesten in Nederland. 'Song For Children' was zijn grootste hit en bracht hem internationale bekendheid. Dit jaar werkt hij mee om honderdduizenden slachtoffers te herdenken: 'Remember The Soldiers'.

Donderdag 28 juni

Donderdag komt zanger René Froger langs. Jaar na jaar verkoopt hij met De Toppers de Johan Cruiff Arena uit, maar dit najaar gaat hij weer terug het theater in.

Vrijdag 29 juni

De laatste fase van het leven, er wordt niet graag over nagedacht. Maar volgens journalist, presentator en schrijver Chazia Mourali zit juist die laatste levensfase vol schoonheid en bevrijding. De laatste dag voor Tineke haar vakantie komt Chazia langs tijdens TinekeShow.

Titel: Het einde voor Beginners
Auteur: Chazia Mourali
Uitgever: Spectrum
ISBN: 9789000350353