TinekeShow
MAX

Gasten: 29 mei t/m 2 juni 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Gasten: 29 mei t/m 2 juni 2017

Deze week komen Alberto Stegeman, Kasper van Kooten, Berry Zand Scholten, Isabel van Boetzelaer en Frans Mulder langs bij Tineke.

Maandag 29 mei

Alberto Stegeman komt maandag langs bij Tineke. Zijn nieuwe serie Stegeman op de Bres is nu bij SBS 6 te zien. Alberto helpt mensen die in de problemen zitten. Tegelijkertijd is hij druk met de voorbereidingen van een nieuw seizoen van Undercover in Nederland.

Dinsdag 30 mei

Kasper van Kooten is de ‘zoon van’. Kasper is inmiddels uitgegroeid tot iemand die carrière heeft gemaakt als acteur, komiek en schrijver. Daarnaast zingt hij ook. Kasper heeft ook nog tijd gevonden om het mediabedrijf Formatters opgericht. Wat dit inhoudt, vertelt hij dinsdag.

Woensdag 31 mei

Muziek, auto’s en motoren. Deze drie dingen staan centraal in het leven van oud-journalist Berry Zand Scholten. Dit zal woensdag ook blijken in TinekeShow.

Donderdag 1 juni

Isabel van Boetzelaer is auteur van het boek Oorlogsouders. Haar vader Willem was baron van Boetzelaer in pro-Duitse invloedssferen. Hij ging in dienst bij de Waffen SS en vocht tegen de Russen. Isabels Duitse moeder, Ingrid, baronesse von der Recke, groeit op in een welstandig Pruissisch gezin. Een bijzondere familiekroniek waarover Isabel donderdag gaat vertellen.

Auteur: Isabel van Boetzelaer
Titel: Oorlogsouders
Uitgeverij: Just Publishers

Vrijdag 2 juni

28 juni is het honderd jaar geleden dat Wim Sonneveld geboren werd. Stichting Zonnehuis Muziektheater brengt Telkens weer het Dorp naar Theater Het Zonnehuis in Amsterdam. Deze muzikale hommage aan Wim Sonneveld wordt verzorgd door onder andere acteur Frans Mulder. Frans komt vrijdag langs bij Tineke.