TinekeShow
MAX

14 t/m 18 mei

  1. Nieuwschevron right
  2. 14 t/m 18 mei

Deze week ontvangt Tineke John de Bever, Kees Boegem, Jaap van Eik, Dick van den Heuvel en James Cottraill & Wannebiezz.

Maandag 14 mei

We trappen de week af met oud-voetballer en zanger John de Bever. Afgelopen zomer had hij tijdens het EK Vrouwenvoetbal een hit met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’.

Dinsdag 15 mei

Tineke's gast op dinsdag is Kees Boegem. Hij is masseur en adviseert mensen met brandwonden.

Woensdag 16 mei

Journalist, schrijver en ex-muzikant Jaap van Eik, komt woensdag langs in TinekeShow. Hij was basgitarist van onder andere Cuby & The Blizzards. Afgelopen jaren is hij bezig met de boekenserie Rock Klassiekers.

Donderdag 17 mei

Donderdag is Dick van den Heuvel te gast. Hij schrijft scenario's, boeken en theaterstukken en heeft dit jaar de musical-award gewonnen.

Vrijdag 18 mei

Op vrijdag ontvangt Tineke de Britse singer-songwriter James Cottriall komt langs! Daarnaast komen de Wannebiezz hun nieuwe single spelen en u kunt hier bij zijn! Meld gratis aan om live de uitzending bij te wonen.

Zaterdag 13 oktober 2018 organiseren de Wannebiezz hun meezingfestijn: Ol de wee op zee, in Vlaardingen. Een avond vol Rotterdamse zeemansliedjes en lofzangen over de havens.