TinekeShow
MAX

Gasten: 3 t/m 7 april 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Gasten: 3 t/m 7 april 2017

Deze week presenteert Jan Rietman TinekeShow. Onder andere Erik Mesie, Jan Douwe Kroeske, Michael Pilarczyck en Simon Hammelburg komen langs.

Maandag 3 april 2017

Maandag is zanger Erik Mesie te gast. In de jaren 80 speelde hij samen met zijn band Toontje Lager de zalen plat met liedjes als Stiekem Gedanst, Net als in de film en Zoveel te doen. Toontje Lager ging op een gegeven moment uit elkaar. Inmiddels toert Erik weer rond onder de naam Toontje Lager. Ook heeft hij een nieuwe single uit.


Dinsdag 4 april 2017

Dinsdag komt Hans Schiffers komt vertellen over de formule van het programma Arbeidsvitamine.


Woensdag 5 april 2017

De legendarische radiomaker Jan Douwe Kroeske probeert al maanden voldoende geld op te halen om de opnames van de 2 Meter Sessies voor de toekomst veilig te stellen en te digitaliseren. Is het hem gelukt? Woensdag praat hij erover met Jan.


Donderdag 6 april 2017

Donderdag schuift radio- en televisie presentator Michael Pilarczyck aan. Hij houdt zich bezig met een grote inzamelingsactie voor de bouw van een weeshuis in Nepal. Daarnaast probeert Michael met zijn boek Master Your Mindset lezers persoonlijk en spiritueel te laten groeien.


Vrijdag 7 april 2017

Tineke is vrijdag weer terug op de zender. Ze ontvangt dan Simon Hammelburg. De schrijver heeft het boek 'Het Voorgesprek' geschreven, een tragikomedie met een knipoog naar een veranderende maatschappij, omgangsvormen en een nieuwe generatie journalisten.