TinekeShow
MAX

9 t/m 13 april

  1. Nieuwschevron right
  2. 9 t/m 13 april

Deze week ontvangt Tineke, Gerard Alderliefste, Marga Schiet, Colin Blunstone, Jan Harteman en Alex Bakker.

Maandag 9 april

Maandag is muzikant en verslavingsarts Gerard Alderliefste in de uitzending. Hij staat in de theaters met de voorstelling ‘Dubbel Leven’, waarin hij vertelt over zijn twee totaal verschillende levens.

Dinsdag 10 april

Pedagoog en auteur Marga Schiet heeft een nieuw boek uit: ‘Een boterham met tevredenheid: Honderd jaar opvoeden in Nederland’, over de veranderingen in de opvoeding van kinderen. Dinsdag komt zij langs bij Tineke.

Auteur: Marga Schiet
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024579648

Woensdag 11 april

Colin Blunstone is bekend geworden bij het grote publiek als zanger van The Zombies, maar hij staat al vijftig jaar lang solo op de planken. Woensdag komt hij live optreden bij ons in TinekeShow.

Klik hier voor tourdata.

Donderdag 12 april

Dierspecialist Jan Harteman geeft les aan het Aeres MBO Barneveld, de enige school in Nederland met een dierentuinvergunning! Donderdag komt hij langs bij Tineke en hij neemt ook een van zijn leerlingen mee: Gertjan Kamphuis.

Vrijdag 13 april

Historicus en schrijver Alex Bakker, schreef het boek ‘Transgender in Nederland’ over de veranderende beeldvorming. Alex is zelf een transman, vier jaar geleden kwam hij “uit de kast” in zijn autobiografische boek ‘Mijn Valse Verleden’. Vrijdag komt hij langs in TinekeShow.

Auteur: Alex Bakker
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
ISBN: 9789089536228