TinekeShow
MAX

5 februari t/m 9 februari

  1. Nieuwschevron right
  2. 5 februari t/m 9 februari

Deze week ontvangt Tineke Barbara Plugge, Herman Pleij en Han Bosman. Én deze vrijdag is er natuurlijk de Country Special!

MAANDAG 5 FEBRUARI

Maandag is Barbara Plugge te gast. Ze schreef veel verhalen voor het tijdschrift Privé. Ondanks haar pensioen, schrijft Barbara nog steeds.


DINSDAG 6 FEBRUARI

Herman Pleij is emeritus hoogleraar historische Nederlandse Letterkunde. Hij verschijnt vaak in programma’s als De Wereld Draait Door. Eerder schreef hij dat geluk ooit een hemelse gave was en nu een hebbeding. Dinsdag schuift Herman aan bij Tineke.

Titel: Geluk? Van hemelse gave tot hebbeding

Auteur: Herman Pleij

ISBN: 9789059654488


WOENSDAG 7 FEBRUARI

Woensdag is Alain Clark te gast. De zanger, wiens liedjes ook op NPO Radio 5 worden gedraaid, is sinds kort ook kinderboekenschrijver. Alain schreef Kat en Vis, een verhaal geïnspireerd op verhaaltjes die hij ’s avonds aan zijn zoontje Nilo vertelt.


DONDERDAG 8 FEBRUARI

Donderdag ontvangt Tineke Han Bosman. Zij doet een serie talkshows met de titel "Oud Roze", waarin ze praat met mensen over de periode wanneer ze uit de kast kwamen.


VRIJDAG 9 FEBRUARI

Countrymuziek is ontzettend populair. Daarom is de uitzending van vrijdag 100 % Country! Rachel Kramer, Ben Steneker, The LSB Experience én Dick van Altena komen optreden. Win hier een prachtig country-pakket!