TinekeShow
MAX

1 januari t/m 5 januari

  1. Nieuwschevron right
  2. 1 januari t/m 5 januari

Deze week ontvangt Tineke: Tim Treffers, Paul Schulten, Jim de Groot, Monique van Orden en Filemon en Clarinde Wesselink.

Maandag 1 januari

Op de allereerste dag van het nieuwe jaar is Tim Treffers te gast bij Tineke. Tim is niet heel bekend in Nederland, maar in Japan des te meer.

Dinsdag 2 januari

Mode-ontwerper Paul Schulten schuift dinsdag aan bij Tineke. Hij maakt kleding met een maatbereik vanaf maat 38 tot en met maat 48/50.

Woensdag 3 januari

Jim de Groot, de zoon van de legendarische Boudewijn de Groot, kwam een aantal maanden geleden in het nieuws nadat hij zijn eten bij de Voedselbank ophaalde. Jim komt woensdag even bijpraten bij Tineke over de voorstelling 'Een tip van de sluier', over het leven en de liedjes van Lennaert Nijgh.

Donderdag 4 januari

Tiny Houses zijn helemaal 2018! Veel ouderen dromen over postzegelbuurtjes met kleine huisjes met de veranda's naar elkaar toe gericht. Monique van Orden schreef een boek over tiny houses. Donderdag vertelt ze ook over haar eigen plan om samen met haar man in zo'n gezellig buurt te wonen.


Titel: Tiny Houses
Uitgever: Kosmos Uitgevers


Vrijdag 5 januari

Vrijdag komen Filemon en Clarinde Wesselink naar de studio. Zij schreven en illustreerden het prentenboek voor kinderen, Papa zegt Ja.

Titel: Papa zegt Ja
Uitgever: Moon


Vereniging Onbeperkt Lezen

Actie voor mensen met een visuele beperking: advies over hulpmiddelen en online innovaties.
https://www.onbeperktlezen.nl/