TinekeShow
MAX

23 t/m 27 april

  1. Nieuwschevron right
  2. 23 t/m 27 april

Deze week volgt NPO Radio 5 de Lintejesregen en vertelt de verhalen achter de lintjes! Daarnaast ontvangt Tineke: Bernard Hulsman, Justine Marcella, Jeanet Alles, Maarten Peters en Peter Douglas.

Maandag 23 april

Maandag komt Bernard Hulsman langs tijdens TinekeShow. Hij is redacteur van NRC Handelsblad en schrijft sinds 1985 over architectuur en popmuziek. Zijn laatste boek heet Zwanenzangen en daarin schrijft hij over de laatste nummers die popartiesten opnamen voor hun vroegtijdig overlijden.

Titel: Zwanenzangen
Auteur: Bernard Hulsman & Pieter Steinz
Uitgeverij: Conserve, Uitgeverij
ISBN: 9789054294818

Dinsdag 24 april

Justine Marcella is hoofdredacteur van tijdschrift Vorsten. Over de Royal baby van Prince William en Kate Middleton. Daarnaast blikken we vooruit op Koningsdag.

Woensdag 25 april

Woensdag is Jeanet Alles te gast, ze is de artistiek leider van 'Revue - FF niet alleen'. Een voorstelling van Stichting On&Backstage die wordt gemaakt voor en door ouderen. De voorstelling is in 'Het Zonnehuis', Zonneplein 30 Amsterdam Noord.

Donderdag 26 april

Donderdag staat in het teken van de Lintjesregen. U kunt bij ons geen lintje aanvragen, maar wel een verzoekplaat! Bel tussen 12.00 en 13.00 uur naar 0800 – 3000 555 of stuur een appje via de Radio 5 app!

Daarnaast komt Christa Krommenhoek langs. Ze schrijft op Life of Chrisje columns die op een soms grappige, maar treffende wijze raken en ontroeren. Met een chronisch ziek lichaam – dat nog bruist van inspiratie – neemt ze je mee op een zwerftocht door haar verrassende leven.

Titel: Bestemming bereikt
Auteur: Christa Krommenhoek
Uitgeverij: Vrolijk Fabriek
ISBN: 9789491808241

Vrijdag 27 april

Vrijdag vieren we de verjaardag van Tineke samen met live muziek van Maarten Peters en Peter Douglas. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dat kan! Meld u hier aan.

Wil je je aanmelden voor of meer informatie over Crooning Nieuwegein, dat kan hier.