TinekeShow
MAX

16 t/m 20 april

  1. Nieuwschevron right
  2. 16 t/m 20 april

De hele week staat in het teken van de jaren 70. Tineke ontvangt Rob van Donselaar, Margriet Eshuijs, Peter Koelewijn en Francois Boulangé.

Maandag 16 april

Maandag komt producer Rob van Donselaar langs bij TinekeShow. Hij speelde in de jaren zeventig in Bintangs, Cake en Vitesse. Daarnaast richtte hij in datzelfde decennium Studio Zeezicht op. Onlangs verscheen zijn boek over deze studio.

Titel: Studio Zeezicht
Auteur: Rob van Donselaar
Uitgever: Uitgeverijen Lucht en Water
ISBN: 9789492495334

Dinsdag 17 april

Zangeres Margriet Eshuijs is dinsdag te gast bij Tineke. In de jaren zeventig was zij zangeres van de band Lucifer, bekend van hun hit: ‘House For Sale’. Momenteel staat ze in de theaters met haar solovoorstelling 'Journey'.

Woensdag 18 april

Zanger, producer en radio-dj Peter Koelewijn schuift woensdag aan in de studio. Hij was in de jaren zeventig werkzaam bij Radio Luxemburg en bracht in 1977 zijn soloalbum 'Het Beste In Mij Is Niet Goed Genoeg Voor Jou' uit. 29 april treedt Peter op bij het concert The Golden Years of Dutch Pop Music in Nijkerk.

Donderdag 19 april

Programmamaker François Boulangé is momenteel bezig met een documentaire over zijn held Sjef van Oekel. Het fictieve personage uit de jaren zeventig, gespeeld door Dolf Brouwers. François Boulangé komt langs in TinekeShow.

Vrijdag 20 april

We sluiten de Week van de Jaren 70 af met de Top 170! Stem hier en zorg daarmee dat jouw favoriete nummers van het decennium in de lijst komen.

Kies minimaal 3 en maximaal 20 liedjes uit de lijst, waarvan er maximaal 10 vrije keuzes zijn.