TinekeShow
MAX

Gasten: 19 t/m 23 juni 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Gasten: 19 t/m 23 juni 2017

Deze week in TinekeShow zijn René van Kooten, Paul Groot, Murat Isik, Frits Barend en Bernard Hammelburg te gast bij Tineke.

Maandag 19 juni

René van Kooten speelt in het stuk The Bridges of Madison County. De musical is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller én de film met Clint Eastwood en Meryl Streep. Maandag vertelt René over The Bridges of Madison County.

Dinsdag 20 juni

Dinsdag ontvangt Tineke nog een gast uit de theaterwereld, namelijk Paul Groot. Hij is bezig met de voorbereidingen van een musical over de legendarische Amerikaanse componist en muzikant Cole Porter.

Traveling Wilburys - End Of The Line

Dinsdag gedraaid door Tineke.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Woensdag 21 juni

Een ode aan de Bijlmer. Dat is de rode draad in het boek Wees Onzichtbaar van Murat Isik. Hij beschrijft een gezin met een vader die lastig in de omgang is. Het boek is deels gebaseerd op Murat’s eigen leven. Tineke ontvangt hem woensdag. Het boek dat Murat schreef, kan vanaf woensdag ook gewonnen worden via tinekeshow.nl

Wees Onzichtbaar - Murat Isik
Ambo Anthos

ISBN: 9789041422903

Donderdag 22 juni

Frits Barend is tv-maker en sportliefhebber. Hij komt uit een Joodse familie die de Holocaust meemaakte. De Nederlands-Indische familie van zijn vrouw Marijke heeft de Japanse kampen overleefd. Samen schreven ze het boek Matzes en Mie.
Frits en Marijke komen donderdag langs bij Tineke.

Matzes en Mie - Frits Barend & Marijke Barend-Van Haeften
Uitgeverij Boom

ISBN: 9789024406227

Vrijdag 23 juni

Vrijdag sluit Bernard Hammelburg de week af. Hij is voor de tweede keer genomineerd voor de Zilveren Reismicrofoon, een prestigieuze radioprijs. Voor BNR presenteert hij “BNR De Wereld”. De buitenland commentator is vrijdag in de studio.