TinekeShow
MAX

Gasten: 10 t/m 14 april 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Gasten: 10 t/m 14 april 2017

Deze week ontvangt Tineke: Chris Zegers, Giovanni Caminita en Sue Moreno. Dinsdag en donderdag presenteert Jan Rietman TinekeShow en ontvangt hij Joke Bruys en Aaltje van Zweden.

Maandag 10 april 2017

Maandag is Chris Zegers te gast. Op tv is zijn serie ‘Break Free’ te zien. Daarin wordt de laatste eer bewezen aan jongeren die in het buitenland door noodlottige omstandigheden zijn overleden.


Dinsdag 11 april 2017

Joke Bruys zit 50 jaar in het vak. Dat gaat de zangeres/actrice op 25 juni vieren in De Doelen in Rotterdam. The First lady of Rotterdam komt in mei ook met een nieuw album. Dinsdag vertelt ze erover in Tinekeshow.


Woensdag 12 april 2017

Koken voor 850 man? Daar draait hij zijn hand niet voor om: Giovanni Caminita. Eind 2013 heeft hij zijn Trattoria casa Caminita geopend. Voor 24Kitchen presenteert hij de Italiaanse afleveringen van Grenzeloos Koken. Woensdag opent hij zijn Trattoria Casa Caminita voor Tineke.


Donderdag 13 april 2017

Aaltje van Zweden is de vrouw van de wereldberoemde dirigent Jaap van Zweden. Ze reizen samen de hele wereld rond. Ondanks haar drukke schema heeft Aaltje een gaatje in haar agenda weten te vinden om donderdag een bezoek te brengen aan Tinekeshow. Haar stichting Papageno komt ter sprake net als het benefiet concertdiner in mei.


Vrijdag 14 april 2017

Wellicht gaat bij de naam Sue Moreno bij u niet direct een belletje rinkelen. Ze speelde op vele grote festivals, jazz clubs en theaters over de hele wereld, zoals the Half Note Jazz Club in Athene, Griekenland, maar ook Portugal, Spanje, Zweden, Finland en Frankrijk. Haar stem is zwoel en die laat ze vrijdag spreken bij Tineke.