Open Huis
EO

Open Huis appgroep

  1. Nieuwschevron right
  2. Open Huis appgroep

Wil je Tom en Petra een berichtje sturen? Dat kan via Whatsapp!

Vanaf januari 2017 is Open Huis ook bereikbaar via WhatsApp via het nummer 06 - 1000 555 3. Voeg het nummer toe aan je contacten en je kunt ons direct een berichtje sturen. We lezen alles, maar zijn natuurlijk ook hartstikke druk met het maken van ons programma. Daarom kunnen we niet alles persoonlijk beantwoorden. Als het nodig is nemen we snel contact met je op.

Maak in een paar stappen contact:

  1. Voeg ons nummer 06 - 1000 555 3 toe aan de contactlijst van je smartphone.
  2. Stuur via WhatsApp een bericht. Het kan even duren voordat het nieuwe contact zichtbaar is in WhatsApp.
  3. Wil je in ons appgroepje? Stuur dan ‘open huis aan’. Uitschrijven doe je door ‘open huis uit’ te sturen.

Kom in ons Open Huis appgroepje
Als je je aanmeldt voor onze appgroep krijg je af en toe een berichtje van ons. Dat doen we wanneer we een vraag willen stellen of iets leuks met je willen delen. We sturen af en toe een bericht, maar zeker niet meer dan één per dag.

Disclaimer
Let op je privacy. WhatsApp is geschikt voor het stellen van algemene, korte vragen. Wij raden je aan om geen privacygevoelige informatie te delen via WhatsApp. Denk bijvoorbeeld aan bankrekeningnummers en paspoortgegevens. Medische gegevens mogen nooit via WhatsApp verstuurd worden. Stuur ons ook geen adresgegevens via WhatsApp. Die kun je beter mailen via openhuis@eo.nl. Open Huis via WhatsApp is een proef tot 1 april 2017. Wij geven je mobiele telefoonnummer nooit ongevraagd aan derden.