NPO Radio 5

Irene Moors staat niet stil

  1. Nieuwschevron right
  2. Irene Moors staat niet stil

Een tijdje geleden stopte Irene Moors met Life 4 You. Mist ze het of weet ze haar dagen prima in te vullen nu ze weer wat meer vrije tijd heeft? Tineke vroeg het haar.

Zeesterren

Irene Moors heeft nog niet zo lang terug de opnames voor een nieuw programma gehad, ze vloog naar Turkije om het spelprogramma Zeesterren op te nemen. Samen met tien bekende Nederlanders had ze daar de grootste lol. "Het was net een schoolreisje voor volwassenen. Als je Gerards Joling in de bus hebt zitten, is het feest compleet. De dagen waren eindeloos met veel drank en we hebben hard gewerkt", aldus Irene.

Nog veel meer

Ze is dan wel gestopt met Life For You, maar dat betekent niet dat ze rustig op de bank gaat zitten. Naast het presenteren van Zeesterren is ze druk met nog veel meer leuke dingen. "Ik heb veel snabbels tussendoor, zoals presentaties in het land. Ik ben ook gevraagd als jury voor de Gouden Tv Beelden in de categorie amusement. Dat vind ik dan toch wel weer heel leuk en een eer om te doen." Daarnaast stond ze ook met Karin Bloemen in het theater. "Ik werd gevraagd en dacht: ja dat wil ik wel! Ik moest conferences doen, maar dat was zo moeilijk. Ik vond het lastig, je doet je verhaal en hoopt dat iemand lacht. Ik heb er veel van geleerd. Het is gelukt, het was leerzaam, maar ik doe het nooit meer.

Beluister hier het hele interview met Irene Moors: