NPO Radio 5

Podcast-tip: De Leeuw Lult Verder

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: De Leeuw Lult Verder

Je kent hem van televisie, het theater en natuurlijk zijn muziek: maar ken je hem van podcasts? Vanuit zijn huis in Amsterdam neemt Paul de Leeuw met gasten en zijn moeder de week door. Waar het ook over gaat, het is altijd gezellig!

Gebakjes en oppassen

In de eerste aflevering van zijn podcast bij BNNVARA / NPO Radio 5 lult Paul met acteur en presentator Hans Kesting, met wie hij o.a. het programma Oude Jongens presenteerde.

foto: ANP

Hans Kesting en Paul de Leeuw, 1999

Ook de au pairs Kendra en Joshua en gevangenismedewerkster Elma komen langs om te vertellen over hun werk.

Paul recenseert verder een bezoek aan The Sound of Music met Richard Groenendijk en spreekt zijn moeder, die in de ban is van een gebakje genaamd een 'abrahammetje'...

#1 - De Leeuw Lult Verder over oppassen met Hans Kesting - De Leeuw Lult Verder

Gerelateerde podcast

De Leeuw Lult Verder

De Leeuw Lult Verder

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.