NPO Radio 5

Wie weet het Adres Onbekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie weet het Adres Onbekend

Ron Kas en zijn zoekbrigade springen zondag 4 oktober weer in actie voor de zoekenden in ons land. Kent u een van deze mensen?

Juliet Rodriguez zoekt Stephanie en Michael Hoogmoed

De Filipijnse Juliet Rodriguez heeft haar kinderen Stephanie en Michael Hoogmoed al ruim tien jaar niet gezien. Na een moeilijke scheiding worden de kinderen toegewezen aan haar ex-man. Juliet keert terug naar de Filipijnen, maar denkt dagelijks aan haar kinderen. “Ik ga regelmatig naar de kerk om te bidden.

Lees het hele verhaal >>

Cecile aan de Stegge zoekt mensen van de Willem Arntsz Hoeve, Den Dolder

Cecile aan de Stegge onderzoekt al jaren van het lot van psychiatrische patiënten in de Tweede Wereldoorlog. In Nederland zijn ongeveer 7500 psychiatrische patiënten omgekomen tijdens de oorlog. En dan zijn de Joodse patiënten nog niet meegeteld.

Lees het hele verhaal >>

Frederiek Schippers zoekt Jitske uit Friesland

Frederiek Schippers heeft dit jaar voor de 26ste keer de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen. Ze denkt bij elke Vierdaagse terug aan Jitske uit Friesland, die ze tijdens de Vierdaagse van 2005 ontmoette. “We hebben samen ontzettend veel plezier gehad.”

Lees het hele verhaal >>

Verder wordt er gedate en zijn er meer verloren gewaande mensen! Wilt u meer weten? Bezoek dan snel de site van Adres Onbekend, waar ook uw zoektocht ingediend kan worden!


Adres Onbekend
Presentatie: Ron Kas
zondag 14:00 - 16:00