NPO Radio 5

Tv-tip: Rod Stewart

  1. Nieuwschevron right
  2. Tv-tip: Rod Stewart

Vanavond vraagt een groep studenten Rod Stewart de hemd van het lijf tijdens het programma College Tour op NPO 3. Op zaterdag kunt u op NPO Cultura kijken naar een concertfilm uit 1981.

Londen

Voor de uitzending van College Tour is Twan Huys naar Londen afgereisd om samen met studenten in de zaal de rocklegende te interviewen. Met zijn 70 jaar is hij nog steeds heel actief. Deze week brengt hij zijn 29e album Another Country uit. Hier alvast een voorproefje van de uitzending, waarin Rod's humor hoogtij viert:

Tonight I'm Yours

Het concert dat Rod Stewart in 1981 geeft is in die tijd heel bijzonder, omdat het via satelliet over de hele wereld is uitgezonden. Kijkers in Nederland konden genieten van het optreden via Veronica. Hij doet de tour na aanleiding van zijn album dat hij dan net heeft uitgebracht, Tonight I'm Yours. Tijdens het concert speelt hij ook zijn grote hits als 'Tonight's The Night', 'Passion', 'Maggie May' en 'Da Ya Think I'm Sexy'. Ook komt Tina Turner nog voorbij als gast tijdens het optreden.

College Tour is te zien op vrijdagavond 16 oktober om 20.25 op NPO 3 en het concert wordt uitgezonden op zaterdag 17 oktober om 22.40 op NPO Cultura.