NPO Radio 5

Musical Moods op Radio 5

  1. Nieuwschevron right
  2. Musical Moods op Radio 5

In de nacht van vrijdag op zaterdag geniet je met Frits Sissing van de mooiste klassiekers en meezingers uit musicals!

Voorheen was Musical Moods (AVROTROS) te horen op NPO Radio 2.

Presentator Frits Sissing

In 1996 maakt Frits Sissing via AT5 kennis met de televisiewereld. Bij de Amsterdamse zender presenteert hij het AT5 Nieuwsuur. In 1997 vertrekt hij naar producent IdtV, om vervolgens toch weer tweeënhalf jaar bij AT5 achter de schermen te werken, als Hoofd Externe Producties. In juni 2000 volgt de transfer naar de AVRO, waar hij terugkeert op het scherm als locatiepresentator bij Opsporing Verzocht.

Als Nelleke van der Krogt Tussen Kunst en Kitsch gaat maken, volgt Frits haar op als presentator van Opsporing Verzocht. Daarna volgen programma's als het Musical Awards Gala, de Musical Sing-a-Long, het Gouden Televizierring Gala, Blik op de Weg en Maestro. In 2015 volgt Frits Nelleke van der Krogt op als presentator van Tussen Kunst en Kitsch. In 2016 vond alweer de elfde editie plaats van de Musical Sing-a-Long op de jaarlijkse Uitmarkt en in januari 2017 presenteert Frits de zestiende editie van het Musical Awards Gala.

In het najaar van 2007 heeft de AVRO het programma Op Zoek Naar Evita op het scherm gebracht. Frits Sissing neemt de presentatie voor zijn rekening van de acht liveshows op tv. Seizoenen waarin gezocht werd naar Joseph, Mary Poppins en Zorro volgden. Dat Frits een passie heeft voor musical is duidelijk. Hij presenteert dan ook met groot enthousiasme op vrijdagnacht het programma Musical Moods.

Breed muziekprogramma

Musical Moods is een breed muziekprogramma, samengesteld door Maxim Bezembinder, met bekende en onbekende musicalnummers in bekende en verrassende uitvoeringen. Met musicalsongs en musicalartiesten van vroeger en van nu.

Een waar feestje op de radio, wekelijks in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 00:00 en 01:00 uur op NPO Radio 5!