NPO Radio 5

Henkjan Smits nieuw op Radio 5

  1. Nieuwschevron right
  2. Henkjan Smits nieuw op Radio 5

Vanaf maandag 4 januari 2016 kunt u luisteren naar een nieuw programma op NPO Radio 5: Tijd voor MAX Radio. De presentatie is afwisselend in handen van Elles de Bruin en Margreet Reijntjes samen met Henkjan Smits!

Gevoel van de dag

Vanaf maandag 4 januari 2016 kunt u luisteren naar dit nieuwe programma op NPO Radio 5. Met mooie muziek en goede gesprekken bij het nieuws wordt aangehaakt op het gevoel van de dag.

Henkjan Smits wordt naast Elles de Bruijn en Margreet Reijntjes presentator van Tijd voor MAX Radio, maakte hij bekend in het NPO Radio 1 programma De Perstribune. Vanaf morgen 4 januari gaat hij aan de slag!

Tijd voor MAX Radio

Het nieuwe radiobroertje van Tijd voor MAX neemt luisteraars elke werkdag mee de avond in. Ook de televisie programma’s Hallo Nederland en Meldpunt! krijgen in het programma een eigen rubriek. Bovendien zal Tijd voor MAX’ dokter Ted met regelmaat te horen zijn. In de eerste week van het programma ontvangen de presentatoren onder anderen oud-journaalpresentatrice Noraly Beyer, acteur Mark Rietman en voormalig Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs.

Nieuwe programmering

Per 1 januari zijn er verschillende nieuwe programma's te beluisteren op NPO Radio 5!

Bekijk het overzicht >>


Tijd Voor MAX Radio
Maandag t/m vrijdag 18:00 op NPO Radio 5