NPO Radio 5

Internationale Dag van Geluk

  1. Nieuwschevron right
  2. Internationale Dag van Geluk

20 maart was Internationale 'Dag van Geluk'! Het zijn vaak de kleine dingen in het leven die je het meest gelukkig maken. We hebben een aantal nummers voor u op een rijtje gezet:

Luisteren naar uw favoriete nummer

U zit in de auto en dan opeens komt uw favoriete nummer voorbij. Gevoelens als verdriet, boosheid of teleurstelling verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een mooi nummer die bijvoorbeeld veel vreugde brengt is de nummer #1 uit de Evergreen Top 1000:

Weerzien van een oude vriend

Hoe bijzonder is het als u na een lange tijd weer een oude vriend terugziet? Die oude vriend of vriendin die u vele jaren geleden uit het oog bent verloren. Samen herinneringen ophalen over alle avonturen die jullie samen hebben meegemaakt.

Fietsen op een zonnige dag

Lekker zonnetje en de wind door de haren. Een geluksmomentje, even helemaal genieten. Op 21 maart is het alweer lente! Dit zorgt er hopelijk ook voor dat het warme zonnetje ons vaker komt opzoeken:

Familie op visite

Een avond doorbrengen met vrienden en familie. Het klinkt misschien heel simpel maar het is wel iets waar veel mensen zeer gelukkig van worden. Rijkdom zit in familie en vrienden, niet in geld. De evergreen 'Samen zijn' van Willeke Alberti past hier prachtig bij:

Waar wordt u gelukkig van?