NPO Radio 5

Voor wie steekt u een kaarsje op?

  1. Nieuwschevron right
  2. Voor wie steekt u een kaarsje op?

Op zondag 1 november branden De Sandwich, Goudmijn en Theater van het Sentiment een kaarsje voor bekende en onbekende mensen die er niet meer zijn.

Sandwich (zondag, 10:00 - 12:00)

De afgelopen week heeft u kunnen stemmen op de ultieme muziek voor bij het afscheid. Dat kunnen droevige nummers zijn, maar ook opbeurende liedjes. Samen met al uw mooie verhalen draait Sandwich zondag vanaf 10.00 uur, twee uur lang de mooiste begrafenismuziek.

Goudmijn (zondag: 12:00 - 14:00)

Voor wie steekt u een kaarsje op? Dat is een belangrijke vraag die zondag centraal staat in Goudmijn. Tussen 12.00 en 14.00 vraagt Stefan Stasse voor wie u een kaarsje op wil steken en draait daarbij de muziek die het beste past bij degene voor wie het kaarsje is bedoeld.

Theater van het Sentiment (za/zo: 16:00 - 18:00)

Het Theater van het Sentiment gaat op zondag niet terug naar een bepaalde dag uit de geschiedenis, maar naar zes prominenten die in de geschiedenis hebben geleefd. Prinses Diana, Dick Nanninga, Rudi Carell, Judy Garland en Drs. P worden tijdens de uitzending geëerd. U kunt tussen 16.00 en 18.00 uur luisteren naar Theater van het Sentiment.

Hier vindt u meer info over de uitzending 'Voor Wie Steek Jij Een Kaarsje Op' op 2 november op NPO2.