NPO Radio 5

Podcast-tip: Levensbepalend met Daphne Deckers

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Levensbepalend met Daphne Deckers

Daphne Deckers is te gast in de podcast ‘Levensbepalend’ en wordt een uur lang geïnterviewd door Elsbeth Gruteke. Ze vertelt over haar jaren als fotomodel, haar liefde voor schrijven en het verlies van haar vader.

#18 - Daphne Deckers, over haar modellenbestaan, haar liefde voor schrijven en het verlies van haar vader (S02) - Het Ene Moment

Daphne groeit op in heel klein dorpje vlakbij Nijmegen. Haar wereld wordt stukken groter wanneer ze als fotomodel gaat wonen en werken in Parijs, Milaan en New York. Later gaat ze presenteren en acteren. Ze is zelfs nog te zien in een James Bond film. Als kind wil ze eigenlijk schrijfster worden, daar neemt ze in de loop van haar carrière steeds meer tijd voor. Inmiddels heeft ze 24 boeken op haar naam staan.

Over de podcast Levensbepalend

Elk mens komt in zijn of haar leven momenten tegen die van grote invloed zijn. Kantelpunten, levensbepalende momenten die het leven daarna voorgoed kleuren; een studie, een huwelijk, een scheiding of de dood van een geliefde. In de podcast Levensbepalend gaat Elsbeth Gruteke in gesprek met mensen over deze bijzondere momenten.

Gerelateerde podcast

Het Ene Moment

Het Ene Moment

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.