NPO Radio 5

Podcast-tip: RadioReuzen - sportverslaggeving

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: RadioReuzen - sportverslaggeving

Deze 'RadioReuzen' gaat over veel meer dan sportverslaggeving, vandaar ook de titel: #18 - 'Sportverslaggeving en veel meer' met Mart Smeets.

Mart Smeets

Mart Smeets is de winnaar van de Theo Koomen Oeuvre Award 2019. Het bleef niet bij een prijsuitreiking alleen. Bert Kranenbarg sprak Mart Smeets uitgebreid over sportverslaggeving, maar ook over het Songfestival, dubbelpresentatie, de Tour van 2020 en de Elfstedentocht. Een podcast -podkèst zoals Smeets zelf zegt- waardig

#18 - Sportverslaggeving en veel meer, met Mart Smeets - RadioReuzen

RadioReuzen

Bert Kranenbarg (BertOp5, KRO-NCRV) is al zijn hele leven gek van radio. In deze podcastserie kruipt hij maandelijks dieper in de reusachtige radio. In samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en de stichting Jingleweb.nl maakt hij portretten met en van RadioReuzen.


Gerelateerde podcast

RadioReuzen

RadioReuzen

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.