NPO Radio 5

Podcast-tip: Geweigerd op de uitvaart

foto: Pixabayfoto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Geweigerd op de uitvaart

In de MAX/NPO Radio 5 podcast We hebben ruzie worden waargebeurde verhalen van familieruzies afgewisseld met uitleg van deskundigen. Beluister hier de verhalen van Elisabeth en Johann.

Uitgegumd

Familieruzies kunnen enorm uit de hand lopen. Uit onderzoek onder het MAX Opinie Panel blijkt dat 67% van de respondenten die ooit ruzie heeft gehad met een familielid, definitief met deze persoon breekt. In sommige gevallen loopt de ruzie zelfs zo uit de klauwen dat kinderen niet welkom zijn op de uitvaart van hun ouders. Geweigerd door een broer of zus. Het overkomt zowel Johann als Elisabeth: “Ik ben uitgegumd.”

Luister nu

In We hebben ruzie gaan journalisten Elles de Bruin en Jantine Stoel op zoek naar de oorsprong van familieruzies en de oplossing ervan. Hoe moet je het goedmaken? Of is het toch beter om elkaar nooit meer te zien?

Gerelateerde podcast

We hebben ruzie

We hebben ruzie

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts inmiddels op verschillende sites, platforms en apps, zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of via andere podcast aanbieders zoals o.a. Spotify, Apple Podcasts, NPO Luister en Google Podcasts.