NPO Radio 5

Podcast-tip: Op Zoek Naar je oude verboden liefde

foto: maxpixel
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Op Zoek Naar je oude verboden liefde

Emmy winkelt met haar man in de Koopgoot in Rotterdam en ziet, weerspiegeld in een etalageruit, haar eerste liefde Han staan. Ze vraagt echtscheiding aan en gaat zoeken naar dat eerste vriendje dat destijds door haar moeder hardhandig op straat is gezet.

"Wij zagen elkaar stiekem"

Emmy is 15 wanneer ze Han ontmoet en al snel zijn ze smoorverliefd. Ook al wachten ze, Emmy's moeder verbiedt een relatie. Jaren later staat hij opeens weer voor haar neus. Emmy's wereld staat weer op zijn kop.

Afloop

Uiteindelijk komen ze elkaar weer tegen dankzij Adres Onbekend. En wat blijkt? Han kan haar steun wel gebruiken... Is het een happy end geworden voor Han en Emmy? Beluister het hele verhaal:

#3 - De verboden liefde van Emmy (S02) - Uit Het Oog

Op Zoek Naar

In Op Zoek Naar beleef je van begin tot eind de meest spraakmakende zoektochten uit Adres Onbekend, het eerste zoekprogramma van Nederland.

Gerelateerde podcast

Uit Het Oog

Uit Het Oog

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.