NPO Radio 5

Podcast-tip: Er is altijd zin in het leven!

foto: Dingena Molfoto: Dingena Mol
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Er is altijd zin in het leven!

Cisca van der Meijs zet zich via #PositieveGezondheid met hart en ziel in voor de psychisch kwetsbare mens. En dat kan iedereen zijn, maar vooral mensen die het gevoel hebben er niet meer toe te doen.

Het Jacobspad op met Cisca van der Meijs

Vanuit haar eigen ervaring met een forse burn-out, is het haar missie om hen blijvend aandacht te geven. Sander de Kramer (Zin in Weekend) ontmoet Cisca op het Jacobspad bij Houtem-St. Gerlach langs de Geul.

#12 - Cisca van der Meijs - Er is altijd zin in het leven!

Podcast-serie Sanders Wandeling

Sander de Kramer wandelt de mooiste wandelroutes met bekende en minder bekende Nederlanders. De inspirerende omgeving raakt de wandelaars in de ziel en maakt hen én de luisteraars tot pelgrim voor één dag.

Beluister alle etappes van Sanders Wandeling

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts inmiddels op verschillende sites, platforms en apps, zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of via andere podcast aanbieders zoals o.a. Spotify, Apple Podcasts, NPO Luister en Google Podcasts.