NPO Radio 5

Ad6 2019 - Fotoboek

  1. Nieuwschevron right
  2. Ad6 2019 - Fotoboek

Hoe ziet Alpe d'HuZes op 5 eigenlijk uit? Bekijk de foto's per dag!

Dag 5 (koersdag) - Donderdag 5 juni

Om 03.30 uur vertrokken 4.397 deelnemers aan de voet van Alpe d'Huez. Jeroen van Inkel gaf om 08.10 uur het startschort voor Bert! Onderweg was het tijd voor een koffie en een pannenkoek.

Dag 4 - Woensdag 5 juni

Wat was het vandaag een bijzondere dag. De uitzending van Bert op 5 stond al volledig in het teken van Alpe d'HuZes. Alpe d'Huzessers Sander, Annelies, Mathieu en Giselle kwamen langs in de studio om te vertellen over hun tijd op de berg tot nu toe. Ik sprak René Froger die morgen met zoon Danny de berg op gaat. We speelden Dinges! met mensen op de berg en Frank was de gelukkige winnaar. Pater Moeskroen trad live op in onze trailer en verslaggever Thomas van Vliet sprak met iemand die helemaal vanuit Den Haag waren komen fietsen!

Dag 3 - Dinsdag 4 juni

We werden wakker en de zon scheen. Het belooft een mooie dag te worden! De finish is opgebouwd en alle techniek is getest. Bert op 5 live vanaf de Alpe d'HuZes.

Aan de 'Hartenkretenmuur' kan je een booschap achterlaten voor dierbaren die de strijd tegen kanker verloren of voor mensen die tegen de ziekte vechten.

Dag 2 - Maandag 3 juni

De eerste Bert op 5 uitzending op de berg is een feit! Wat fijn om al die bekende gezichten weer te zien. De zon schijnt en de sfeer is goed. Bekijk hieronder hoe de tweede dag op de Alpe d'Huez verliep.

Dag 1(reisdag) - Zondag 2 juni

Om 06.00 vertrok een vol busje uit Utrecht. Onderweg kwamen we al veel Alpe d'HuZessers tegen. Het belooft een mooie week te worden!