NPO Radio 5

Live vanuit de Jaarbeurs

  1. Nieuwschevron right
  2. Live vanuit de Jaarbeurs

Dinsdag t/m zaterdag is de 50PlusBeurs in volle gang en wij zijn er bij. Proef de sfeer!

Bezoek ons

Tussen 10:00 en 18:00 zijn we op de beurs aanwezig met onze eigen stand. Ben jij er ook? Kom langs en maak live radio mee!

Doedelzak is moeilijk!

Op dinsdag liep verslaggever Zegert van der Linde over de beurs & kreeg les van de luidruchtige maar charmante doedelzak-spelers... En dat valt niet mee:

Ambassadeur

John de Wolf kennen we als de langharige Feyenoorder, maar inmiddels is hij ook een 50-plusser dus vroeg minister Asscher hem om een ambassadeur te worden. Heel logisch, want de "50-plusser van nu is de 40-plusser van toen":

Moedermelkijs

Er vallen genoeg avonturen te beleven op de beurs... Zo is er de experimenterende ijsmeester Roberto Gelato, die voor Karin de Groot wat moedermelkijs had:

Tuinheld wilde kunst studeren

Voordat Tineke wat tips kreeg voor de blauwe hortensia's, vertelde TV-persoonlijkheid Rob Verlinden dat zijn eerste passie kunstgeschiedenis was:

Een emotioneel moment

Acteur Frederik de Groot maakte op Tineke grote indruk, toen hij onlangs in De Verandering op televisie was. Hij zag namelijk ineens het licht:

De plas-kwis

Verslaggever Zegert struint de beurs af op zoek naar wetenswaardigheden. Op Nationale Plasdag hoorde daar natuurlijk ook was specifieke informatie bij!


Iets gemist?

Wil je meer sfeer proeven? Bekijk hier foto's en video >>

Alle fragmenten vanaf de beurs vind je op onze Gemist pagina >>