Rudolph van Veen gaat de Nederlandse theaters langs met 'Rudolph's Christmas'. Wat maakt voor hem een prachtig kerstdiner, en wie zijn zijn grote voorbeelden?
Geuren en kleuren
Rudolph werd bij het grote publiek bekend bij Life & Cooking, nu is hij met diverse programma's te bewonderen op de zender 24Kitchen. De clou van zijn programma is dat de boodschap "luid en duidelijk is": het moet vooral niet te moeilijk worden! In het theater kan hij nu met geuren en kleuren alles laten 'zien' wat via de beeldbuis niet kan.
Hij had een aantal goede tips voor Tineke; zo hoeft een gerecht niet te veel opsmuk, een prachtige tafel en een glimlach geeft al snel een 'rijke kerst'.
Rudolph in 2000
Cas Spijkers
Met Tineke besprak Rudolph de beste chefs & voor hem invloedrijke programma's. Zijn grote voorbeelden zijn onder meer de 'zichzelf opnieuw uitvindende' Jamie Oliver en gastvrije Cas Spijkers. Kent u 'm nog?
Terugluisteren
Beluister hier het hele gesprek met Rudolph:
TinekeShow Presentatie: Tineke de Nooij ma-vr 12:00 - 14:00