NPO Radio 5

Ron Stoeltie presentator Nederland Zingt...

  1. Nieuwschevron right
  2. Ron Stoeltie presentator Nederland Zingt...

Ron Stoeltie is aangetrokken als nieuwe presentator op Radio 5. Stoeltie – die de afgelopen jaren eindverantwoordelijk was voor het muziekbeleid en diverse evenementen op Radio 2 en 5 – keert hiermee terug op het oude nest: de presentator werkte tussen 1987 en 2000 ook voor de EO.

Stoeltie zal vanaf 7 januari het radioprogramma 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan presenteren. Dit programma is elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur te horen op Radio 5.

Contact met luisteraars

De inmiddels 59-jarige radiomaker, zelf van huis uit gereformeerd, is enthousiast over zijn terugkeer naar de EO. “Als presentator van Nederland Zingt op Verzoek zal ik veel contact hebben met luisteraars. Daar zie ik enorm naar uit!”, zegt Stoeltie. “Bij elk nummer dat wordt aangevraagd, hoort een verhaal. Ik vind het een voorrecht om die – vaak heel persoonlijke – verhalen te mogen horen en daarover met de luisteraar in gesprek te gaan.”

Vraag een plaat aan

Wilt u ook in 2017 iemand bedanken die altijd voor u klaar staat? Zomaar iemand in het zonnetje zetten of iemand feliciteren?

Schrijf naar Nederland Zingt op Verzoek >>>