NPO Radio 5

Podcast-tip: Nieuwe serie Sanders Wandeling

  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Nieuwe serie Sanders Wandeling

Sander de Kramer wandelt de mooiste wandelroutes met bekende en minder bekende Nederlanders. De inspirerende omgeving raakt de wandelaars in de ziel en maakt hen én de luisteraars tot pelgrim voor één dag.

#1 - Jasper van Deurzen - Als pelgrim op weg - Sanders Wandeling

In zes etappes volgt Sander de Kramer het Brabantse Ons Kloosterpad langs kloosters, kapellen en kerken. In etappe 1 krijgt Sander de pelgrimszegen in Vessem en gaat gesterkt op weg met Jasper van Deurzen, coördinator van Ons Kloosterpad en kenner van het religieus erfgoed in Noord-Brabant. Sander ontdekt de eeuwigheidswaarde van het erfgoed, de kracht van stilte en de schoonheid van de natuur onderweg.

Gerelateerde podcast

Sanders Wandeling

Sanders Wandeling

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.