NPO Radio 5

Hoera! De NOS bestaat 60 jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoera! De NOS bestaat 60 jaar

De NOS bestaat vandaag 60 jaar en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Al die jaren wordt u elke dag bijgepraat over het laatste nieuws.

De presentatoren

Door de jaren heen is er veel veranderd: de studio, de manier van presenteren, maar er zijn ook een heleboel presentatoren de revue gepasseerd. Vandaag komen een aantal van hen nog een keer terug om voor de laatste keer het journaal te presenteren. Wilt u nog één keer uw favoriete presentator terugzien? Deze komen er vandaag langs:

9.00 uur Maartje van Wegen

10.00 Noortje van Oostveen

11.00 Eef Brouwers

12.00 Eva Jinek

13.00 Henny Stoel en Tom Egberts

14.00 Noraly Beyer

15.00 Gerard Arninkhof

16.00 Joop van Zijl

17.00 Pia Dijkstra

Noraly Beyer

Oud-precentatrice Noraly Beyer was te gast bij Tijd voor Max Radio. Maar liefst 23 jaar lang presenteerde zij het NOS journaal. Ze vertelde over haar tijd bij de NOS, maar ook over wat ze daarna allemaal heeft gedaan.

Luister hier het hele interview terug:

Achter de schermen

Altijd al benieuwd geweest naar wat er allemaal achter de schermen van de NOS gebeurt? Vanavond om 19.25 op NPO 2 wordt u meegenomen naar het deel van de NOS dat u normaal gesproken niet ziet. De plek waar iedereen al 60 jaar bezig is om ervoor te zorgen dat het nieuws precies optijd bij u terecht komt.