NPO Radio 5

Podcast-tip: Popbiografie Boudewijn de Groot

foto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Popbiografie Boudewijn de Groot

In het eerste seizoen van de podcastserie Popbiografie over Boudewijn de Groot probeert Bert de zanger te doorgronden aan de hand van gesprekken met collega-artiesten van Boudewijn maar ook met zijn vrouw en kleindochter.

Popbiografie Boudewijn de Groot

Met ook dit jaar weer dertien platen in de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5 is Boudewijn de Groot hofleverancier van deze jaarlijkse toplijst. Bert Kranenbarg heeft een bijzondere fascinatie voor de zanger die al bijna zestig jaar optreedt. In de podcastserie Popbiografie Boudewijn de Groot probeert Bert de zanger te doorgronden aan de hand van gesprekken met collega-artiesten van Boudewijn, maar ook met zijn vrouw en kleindochter.

Luisteren

Luister de eerste aflevering met onder meer Freek de Jonge over Boudewijns begindagen:

#1 - Boudewijn de Groot - Een Meisje van 16 - Popbiografie

Gerelateerde podcast

Popbiografie

Popbiografie

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.