NPO Radio 5

Win kaarten Jesus Christ Superstar

  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten Jesus Christ Superstar

De legendarische musical is terug, met in de hoofdrol de enige echte 'Jesus Christ Superstar' Ted Neeley. Bij NPO Radio 5 maakt u kans op kaarten voor de premiere op 20 december aanstaande!

Ted Neeley

Op speciaal verzoek van niemand minder dan ‘Jezus’ Ted Neeley komt het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice nog éénmaal naar Nederland. Een unieke kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien. Deze grootse Engelstalige productie van Jesus Christ Superstar is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schitterde in de rol van Jezus.

Meesterwerk

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de doorgewinterde Ted Neeley vormen samen een (bijna) heilige drie-eenheid.

Eind 2016 komt Neeley voor de laatste keer, ondersteund door meer dan vijftig castleden en live orkest, naar Europa om de rol op zich te nemen!

Maak kans op kaarten

Vanaf aanstaande zaterdag (28 mei) geven we in de programma's van NPO Radio 5 kaarten weg voor de musicaluitvoering van Jesus Christ Superstar op 20 december aanstaande in het World Forum in Den Haag. Wilt u extra kans maken op 2 kaarten? Beantwoord dan onze prijsvraag, hier op de site!

>> NAAR DE PRIJSVRAAG