NPO Radio 5

Dennis van der Geest de wereld rond met 80-jarigen

  1. Nieuwschevron right
  2. Dennis van der Geest de wereld rond met 80-jarigen

Dat het nooit te laat is om te reizen bewijst het nieuwe tv-programma De Wereld Rond Met 80-jarigen. Presentator Dennis van der Geest en alle deelnemers kwamen even gezellig langs bij Wekker-Wakker!

Nieuw tv-programma

​"Ze hebben ultieme dromen waarvan ze nooit gedacht hadden dat die uit zouden komen", aldus presentator Dennis van der Geest. In het tv-programma krijgen acht hoogbejaarden de kans om een wereldreis te maken. "Er is nog heel veel mogelijk als je tachtig bent. Dat hebben deze mensen bewezen", vertelt Dennis van der Geest. De vier mannen en vier vrouwen kennen elkaar van tevoren niet, maar beleven dit unieke avontuur met elkaar.

Quote

Er is nog heel veel mogelijk als je tachtig bent. Dat hebben deze mensen bewezen

Dennis van der Geest

Ultieme droom

Veel van de deelnemers zijn nog nooit in het buitenland geweest en een paar van hen zijn zelfs niet verder gekomen dan hun eigen dorp. In het programma gaat een ultieme droom van iedere deelnemer in vervulling. Zo wilde één deelnemer graag een helikoptervlucht meemaken over een jungle. "Het was heel erg indrukwekkend", vertelt hij bij Wekker-Wakker! Benieuwd wat de andere deelnemers hebben gedaan? Je hoort het hieronder:

Wekker-Wakker!
Dj: Henk Mouwe, Manuëla Kemp, Jan Rietman
Maandag t/m zaterdag: 07.00 tot 10.00 uur