NPO Radio 5

Bonusaflevering: gesprek met Boudewijn de Groot

foto: BertOp5
  1. Nieuwschevron right
  2. Bonusaflevering: gesprek met Boudewijn de Groot

In de bonusaflevering van de podcastserie 'Popbiografie Boudewijn de Groot' reageert Boudewijn zelf op de podcast over hem.

Quote

Ik zag er vreselijk tegenop om het terug te luisteren.

Boudewijn de Groot

Bert vertelt op NPO Radio 5 over Boudewijn podcast

In onderstaand fragment neemt Bert Kranenbarg je mee in de podcast en in de bonus-aflevering. Je hoort het in vogelvlucht.

Bert kondigt de bnusaflevering aan

Bert Kranenbarg en Boudewijn de Groot

foto: BertOp5

Bert Kranenbarg en Boudewijn de Groot

Het gesprek met Boudewijn de Groot

Beluister hier de hele bonus-aflevering van 'Popbiografie Boudewijn de Groot' waarin Boudewijn de Groot zelf reageert op wat anderen over hem zeggen.

#6 - Boudewijn de Groot - bonusaflevering - Popbiografie

Naar eerdere afleveringen

De bonus-aflevering hierboven is de zesde in een serie. Wil je de gehele serie beluisteren, ga dan naar de podcastpagina van 'Popbiografie Boudewijn de Groot' of abonneer je via de app van NPO Radio 5.

Gerelateerde podcast

Popbiografie

Popbiografie

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.