Goudmijn
KRO-NCRV

De Grote Goudmijn Guppies Radiovakantie

foto: Peter van Bruggen
  1. Nieuwschevron right
  2. De Grote Goudmijn Guppies Radiovakantie

Een vakantie met zongarantie. Je gaat je geen moment vervelen!

Vakantiestress? Doorgaans zijn dat de zorgen die bij een paar weken vakantie horen. Liggen de klapstoeltjes in de caravan? Zijn we de paspoorten niet vergeten? Wie past op de konijnen?

Maar dit jaar is het vooral vakantietwijfel. Want het ene land na het andere springt op oranje. Zullen we straks naar Italië kunnen? Mogen we Frankrijk wel in? Te midden van alle onzekerheden is één ding gegarandeerd: jouw radiovakantie van maar liefst vijf weken in het zonnige Zuiden! De enige bagage die je nodig hebt: je radio!

Arrangement

Wat dacht je van het volgende geheel verzorgde arrangement: twee uur lang dwalen door de sprookjesbossen van Bretagne, in de tweede week een rendez-vous met het raadselachtige Middeleeuwse stadje in de bergen van de Languedoc, ooit het decor van de spannende Davinci Code; de week daarna een heerlijk verblijf op de kegelvormige heuvel waar je louter druivenranken van juwelierskwaliteit vindt: Saint Emilion! In de vierde week bekijken we de zonnebloemen van Vincent van Gogh in de zonnige stad in Zuid-Frankrijk waar de schilder woonde: Arles. En in de laatste uitzending van de Goudmijn Radiovakantie zoeken we Mariaverschijningen in dat mystieke Spaanse dorp in de bergen: Garabandal!


De Grote Gratis Goudmijn Guppies Radiovakantie 2021

In vijf bekroonde radioshows neemt Peter van Bruggen je mee op vakantie. Omdat je radio er ook wel eens uit wil. Je reisgenoten van het BN’er-animatieteam heten Eva, Gijs, Marc-Marie, Maja, Morrison, Platina en gastheer Peter. O ja, en Stefan gaat mee, maar zal zo weinig mogelijk aan het woord komen, omdat zijn stem moet uitrusten.

Zondagen tussen 18 juli en 15 augustus 2021 met Peter van Bruggen.

Terugluisteren

Gratis Goudmijn Guppies Radiovakantie 2021

Gratis Goudmijn Guppies Radiovakantie 2021

Gratis Goudmijn Guppies Radiovakantie 2021

Gratis Goudmijn Guppies Radiovakantie 2021

Gratis Goudmijn Guppies Radiovakantie 2021