Goeiedag Haandrikman!
MAX

Kom ook naar de Goeiedag Haandrikman! zomertour

foto: MAXfoto: MAX
  1. Nieuwschevron right
  2. Kom ook naar de Goeiedag Haandrikman! zomertour

Nederlandse evergreens staan deze zomer centraal in Goeiedag Haandrikman! Op heel wat plekken in ons land ligt muzikale grond waar de mooiste evergreens zijn ontstaan. Bert Haandrikman bezoekt die plekken samen met artiesten en muzikanten. Daar kun je bij zijn!

MUZIKALE GROND

De Evergreen Top 1000 staat vol met liedjes van The Cats, Jan Smit, Canyon en vele anderen uit Volendam. Op 14 juli hoor je van Thomas Tol (BZN, Tol&Tol) over het muzikale vissersdorp, de Palingsound en hoe Volendam de harten van het publiek keer op keer weet te veroveren.

Delft is de stad van Johannes Vermeer, Hugo de Groot en Willem van Oranje, maar ook van Tee-Set, Polle Eduard en Jules de Corte. Op 21 juli hoor je Kees Haak over zijn bekende Delftse vader Nico Haak en speelt VanVelzen zijn evergreens.

Grolloo is de plek van de Nederlandse blues. De plek in Drenthe waar Harry Muskee de muziek voor Cuby and The Blizzards schreef. Maar het is ook de muzikale grond van Daniël Lohues, Jannes en Hannah Mae. Op 4 augustus hoor je Leon Moorman over de muzikale invloed van het Drentse land en is er muziek van Bouke.

De Goeiedag Haandrikman! zomertour wordt afgesloten in het Groningse Engelbert. Het gebied waar Ro-d-Ys, Herman Brood en Wia Buze hun inspiratie vonden. Op 25 augustus is TikTok Tammo te gast over Ede Staal en zingt Peter Groot Kormelink (Splitsing, Jazzpolitie).

De Goeiedag Haandrikman! zomertour

Video niet beschikbaar

KOM OOK!

Tijdens de muzikale reis langs de mooiste Nederlandse evergreens ben je van harte welkom. Maak de uitzending mee en schuif aan bij ons muzikale ontbijt. Meld je aan en maak kans op een plek aan onze ontbijttafel.

foto: MAX