Genieten

4Daagse TV Tips

foto: KRO-NCRV Joy Hanssenfoto: KRO-NCRV Joy Hanssen
  1. Nieuwschevron right
  2. 4Daagse TV Tips

Bij de NPO op televisie is er elkjaar uitgebreid aandacht voor de Nijmeegse 4Daagse en kan je je hart ophalen met uitzendingen uit het verleden.

Nieuw gezicht

Al twintig jaar brengt KRO-NCRV traditiegetrouw het programma Het gevoel van de Vierdaagse, waarbij verslag wordt gedaan van het grootste wandelevenement van de wereld. Dit jaar met een nieuw gezicht: Herman van der Zandt. Samen met presentator Sosha Duysker dompelt hij zich onder in de sfeer van de Nijmeegse Vierdaagse: The Walk of the World. De serie is van dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli te zien om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Afscheid

Aan de vooravond van de 106de editie van de Vierdaagse, maandag 15 juli, is er een speciale extra aflevering te zien van Het gevoel van de Vierdaagse, ter ere van het twintig jarige jubileum van het programma en het afscheid van presentator Fons de Poel

Het gevoel van de Vierdaagse, dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1
20 jaar Het gevoel van de Vierdaagse, maandag 15 juli 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1

Zo zag het er eerder uit:

Video niet beschikbaar

Wandelhart

In 2021 was de Nijmeegse Vierdaagse door corona afgelast... Dus liepen Harm Eedens en Joris Linssen een eigen toer door Nederland. Met pijn, maar ook gezelligheid:

Video niet beschikbaar

Groeten uit Holland

Vijf Marokkaanse vrouwen die al jaren in Nederland wonen gingen in deze serie met elkaar op stap om Nederlanders te ontmoeten en Nederland te ontdekken. Meester Koen geeft ze de opdracht om te gaan kijken bij het grootste wandelevenement van Nederland:

Video niet beschikbaar