De MAX!

Danny Vera ontvangt NPO Radio 5 Award

  1. Nieuwschevron right
  2. Danny Vera ontvangt NPO Radio 5 Award

Danny Vera heeft dinsdagmiddag de NPO Radio 5 Award ontvangen, dit in het programma Tijd voor MAX uit handen van Henkjan Smits en Manuëla Kemp.

(foto: MAX - Instagram)

De 42-jarige muzikant krijgt de prijs voor zijn hit ‘Roller Coaster’, dat het meest gedraaide nummer in 2019 op NPO Radio 5 is. Het is de eerste keer dat deze prijs wordt uitgereikt.

Verrassing

te gast bij Tijd voor MAX naar aanleiding van zijn nieuwe theatertoer. Ook is zijn debuutalbum uit 2003 onlangs op LP uitgebracht. MAX-/NPO Radio 5-presentatoren Henkjan Smits en Manuëla Kemp braken live in tijdens de Tijd voor MAX-uitzending om hem de prijs te overhandigen.

Aangesproken

MAX-/NPO Radio 5-presentator Henkjan Smits over de eerste winnaar van de NPO Radio 5 Award:

"Het is mooi om te merken hoe de luisteraar van NPO Radio 5 reageert op deze nieuwe song. Ontzettend veel mensen voelen zich aangesproken door het nummer, omdat het leven vol ups en downs zit en daardoor aanvoelt als een achtbaan; een roller coaster. Ik vind het opmerkelijk dat het nummer nu al eeuwigheidswaarde lijkt te hebben, waardoor het in november vorig jaar al op 16 al als hoogste nieuwe binnenkomer in de Evergreen Top 1000 terechtkwam. En nu is het dus het meest gedraaide nummer in 2019 op onze zender.”

Kantoorsessie

Direct na Tijd voor MAX, op dinsdag 25 februari, ontvingen Henkjan Smits en Manuëla Kemp de Zeeuwse zanger in de radiostudio voor de 174e De MAX! Kantoorsessie:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.